Kiezen voor Make Education

Make Education is een vernieuwende basisschool in Voorhout. We bestaan sinds 2018 en zijn goedgekeurd door de Inspectie van het Onderwijs (link naar inspectierapport). Lees meer over onze (kern)waarden.

Ik zoek een school voor:

Mijn kind dat binnenkort leerplichtig is (4 of 5 jaar) – eerste school

Je bent op zoek naar een warme, kleinschalige school voor je kind. Een plek waar je kind zichzelf kan zijn, veel kan spelen, en in zijn eigen tempo zijn ontwikkeling kan volgen. Bij Make Education kan je kind een echte band aangaan met verschillende kinderen en volwassenen en er wordt gewerkt vanuit gelijkwaardigheid en vertrouwen. Dit sluit aan bij je eigen beeld van de ideale ontwikkeling van je kind en bij hoe je de opvoeding thuis invult. Make Education is een natuurlijk verlengstuk van thuis, en andersom.

Over MakED - Kwaliteiten & waarden

Ik zoek een school voor:

Mijn kind dat al naar school gaat – overstap van andere school

Je merkt dat je kind niet lekker in zijn vel zit op school, of je maakt je om andere redenen zorgen over de ontwikkeling van je kind (op school). Je zoekt een omgeving waarin je kind weer zichzelf kan zijn en lekker in zijn vel komt te zitten. Een plek waar je kind tegelijk tot rust kan komen en weer sociaal en cognitief uitgedaagd wordt. Je kind is van nature leergierig en heeft veel interesses, en je zoekt een plek waar deze eigenschappen beter tot uiting kunnen komen. Een plek zonder dwang en een vast stramien, maar met meer ruimte. Je staat ervoor open om de kernwaarden van Make Education te onderzoeken en deze ook in de eigen opvoeding thuis te integreren.

Over MakED - Kwaliteiten & waarden

Wat ouders en kinderen zeggen over Make Education:

👍

"Onze kinderen zijn met open armen ontvangen en zitten weer lekker in hun vel."

😊

"Wij zijn heel blij met Make Education! En dankbaar!"

"Bij Make Education krijgen onze kinderen oprechte, warme aandacht."

"Thank you for the happy years, months, days, minutes, seconds and miliseconds of being at Make Education!"

"Bedankt voor deze school, voor het met mij spelen en vooral vriendinnen met mij zijn."

"Echt een heel fijne en veilige plek voor kinderen om wÊl zichzelf te zijn en plek waar ze kunnen "leren" over schoolse zaken en over zichzelf."

Teamcollage makED

Het team

Bevlogen onderwijsvernieuwers

Bij Make Education werkt een gedegen, veelzijdig en ervaren team van bevlogen onderwijsvernieuwers.

Werken vanuit de kernwaarden verbinding, authenticiteit, vertrouwen en gelijkwaardigheid is voor de begeleiders op school net zo waardevol als voor de kinderen en ouders: we vormen samen de community die de kinderen steunt in hun leer- en ontwikkelweg.

Kom kennismaken
met Make Education